دسور تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی

به گزارش مجله سرگرمی، تارت کشک بادمجان یک انتخاب عالی برای پیش غذا یا میان وعده است. این غذای خوشمزه ترکیبی از خمیر تارت خانگی و پر شده با مخلوط کشک و بادمجان سرخ شده است. با طعم ترکیبی شیرین و ترش، این غذا می تواند سلیقه های مختلف را راضی کند. در ادامه دستورالعمل کاملی برای تهیه این غذای لذیذ آورده شده است.

دسور تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی

برای مطالعه بیشتر با koreandream.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

در دنیای پرتنوع آشپزی، تارت کشک بادمجان به عنوان یک پیش غذای محبوب و یک میان وعده لذیذ، جایگاه ویژه‌ای دارد. این تارت که با دستور پختی ساده و مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود، می‌تواند هر میز غذا را به یک سفره دلنشین و خاطره‌انگیز تبدیل کند. با ترکیبی از طعم‌های غنی و بافتی نرم و لطیف، تارت کشک بادمجان نه تنها چشم‌نواز است بلکه مزه‌ای به یادماندنی را نیز به همراه دارد.

تارت کشک بادمجان از جمله انواع تارت بسیار خوشمزه است که در مجالس به عنوان پیش غذا سرو می گردد، همچنین می تواند به عنوان یک میان وعده دلچسب مورد استفاده قرار گیرد. خمیر این تارت با آرد، شیر، تخم مرغ، روغن و کره درست می گردد و طعم دهنده های آن نمک، فلفل و پودر سیر هستند. این خمیر پس از قالب خوردن و پخته شدن با کشک بادمجان پر شده و به شکل های زیبایی تزیین می گردد.

طرز تهیه تارت کشک بادمجان

مواد لازم
آرد2 پیمانه
کره100 گرم
تخم مرغ1 عدد
شیر4 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • کره را از یخچال خارج و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
  • آرد را به کره اضافه نموده و با دست مخلوط کنید تا آرد و کره کاملا مخلوط شده و به شکل خرده های بیسکوییت درآیند.
  • مخلوط آرد و کره را در غذاساز بریزید، تخم مرغ، شیر و روغن را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر یکدستی آیند.
  • در پایان نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. خمیر حاصل را زیاد ورز ندهید، زیرا باعث سفت شدن خمیر می گردد.
  • روی ظرف حاوی خمیر را سلفون کشیده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • قالب تارت را کمی چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج نموده، آن را در قالب تارت قرار داده، سپس خمیر را باز کنید و با دست فرم دهید.
  • قالب تارت را به مدت 15-10 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا زیر تارت ها طلایی گردد.
  • سپس فر را خاموش نموده و تاخنک شدن تارت ها، آن ها را از قالب خارج نکنید.

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم
بادمجان4 عدد
پیاز عظیم1 عدد
سیر2 حبه
نعنا داغ1 قاشق غذاخوری
کشک3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • بادمجان ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید.
  • روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته گردد، سپس با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند.
  • سینی فر را کمی چرب کنید و بادمجان ها را در آن بچینید، روی بادمجان ها مقداری روغن اسپری نموده و سینی را به مدت 40 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بادمجان ها طلایی شوند.
  • پیاز را خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد، سپس سیر را به آن اضافه نموده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • کمی نمک و زردچوبه اضافه نموده و هم بزنید، سپس بادمجان سرخ شده را اضافه کنید.
  • حدود 1 فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان ها روی حرارت ملایم پخته و نرم شوند.
  • پس از اینکه آب آن کشیده شد، کشک را اضافه نموده و فرصت دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
  • در پایان نعنا داغ را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید.
  • کشک بادمجان را بکوبید و اجازه دهید خنک گردد.
  • پس از خنک شدن تارت ها، آن ها را از قالب خارج نموده و با کشک بادمجان پر کنید.
  • روی تارت کشک بادمجان را به سلیقه خود با محلول زعفران، گردوی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

دو نکته مهم در تهیه تارت کشک و بادمجان

  • همه مواد مورد احتیاج برای تهیه خمیر تارت را همان موقع استفاده از یخچال خارج کنید. احتیاجی نیست مواد از قبل به دمای محیط برسند و بهتر است سرد باشند.
  • برای سرخ کردن بادمجان از روغن کمی بهره ببرید تا چربی زیاد بادمجان باعث خیس شدن تارت نگردد.

تارت در واقع نوعی خمیر باز است که از مواد مختلفی پر می گردد. مواد پرکننده خمیر تارت یا مواد شیرینی مانند شکلات و انواع میوه هستند و یا مواد غیر شیرینی نظیر مواد گوشتی و لبنیات برای پر کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد. در خمیر تارت نیز بسته به اینکه مواد پرکننده آن شیرین یا شور باشند از شکر یا نمک استفاده می گردد. تفاوت اصلی خمیر کیک و تارت در پف کردن آن است؛ خمیر تارت بدون پف بوده در حالی که پف کردن از خصوصیات ضروری خمیر کیک است.

نکات تکمیلی

  1. برای حفظ طراوت و جلوگیری از ترش شدن خمیر تارت، از افزودن بیش از حد تخم مرغ خودداری کنید.
  2. می توانید برای تنوع طعم، از سایر سبزیجات برشته شده مانند فلفل دلمه ای یا قارچ در مخلوط کشک بادمجان استفاده کنید.
  3. برای زیبایی بیشتر تارت، می توانید قبل از سرو، روی آن را با برگ های ریحان، پنیر پارمزان رنده شده یا پسته خرد شده تزیین کنید.
  4. اگر می خواهید خمیر تارت شکننده تر باشد، می توانید کمی بیشتر آرد و کمتر روغن استفاده کنید.
  5. برای حفظ رطوبت و جلوگیری از خشک شدن بادمجان، می توانید قبل از سرخ کردن آن را در آب لیمو ترش خیس کنید.
  6. برای افزایش طعم و مزه، می‌توانید کمی پودر زیره سبز یا زعفران دم‌کرده به خمیر تارت اضافه کنید.
  7. استفاده از گیاهان معطر مانند ریحان یا ترخون در کنار نعنا داغ می‌تواند عطر و طعم تارت را تقویت کند.
  8. برای داشتن بافتی تردتر در خمیر تارت، می‌توانید مقداری پودر بادام یا گردو به آرد اضافه کنید.
  9. اگر به دنبال یک طعم دودی هستید، بادمجان‌ها را می‌توانید روی شعله مستقیم گاز تا حدی کبابی کنید.

سخن پایانی

تارت کشک بادمجان یک انتخاب فوق العاده برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه است. ترکیب طعم های متنوع در این غذا، آن را به یک انتخاب جذاب برای همه تبدیل می کند. با دنبال کردن این دستورالعمل، می توانید یک تارت کشک بادمجان خوشمزه و زیبا تهیه کنید که مهمانان شما را شگفت زده خواهد کرد.

تارت کشک بادمجان، با طعمی که از ترکیب کشک و بادمجان به دست می‌آید، نمونه‌ای بارز از غذاهایی است که سادگی و ظرافت را در کنار هم قرار می‌دهد. این تارت نه تنها برای چشم بلکه برای ذائقه نیز لذت‌بخش است. امیدواریم که این دستور پخت، لحظاتی خوشمزه و دلپذیر را برای شما و عزیزانتان به ارمغان بیاورد و شما نیز با اشتراک‌گذاری نظرات و تجربیات خود، به این میراث غنی آشپزی بیفزایید.

انتشار: 28 اسفند 1402 بروزرسانی: 28 اسفند 1402 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148129

به "دسور تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسور تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید